Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονος - Εκκρεμούσαν εναντίον του 6 αποφάσεις για χρέη και ακάλυπτες επιταγές

Συλλήψεις και για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πρώτες πρωινές ώρες της 04-06-2017 στην περιοχή του Καλοχωρίου, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 6 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (55) μηνών και συνολική χρηματική ποινή 6.000 ευρώ, για παράβαση υποχρέωσης διατροφής, εισφορές, κλοπή, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, έκδοση ακάλυπτων επιταγών και χρεοκοπία.

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημβρινές ώρες της 03-06-2017 στο κέντρο της πόλης, 59χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προ επικείμενου ελέγχου, απέρριψε στο έδαφος (1) σάκο που περιείχε (187) πακέτα τσιγάρα και (11) συσκευασίες καπνού, που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν πρωινές ώρες της 04-06-2017, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 65χρονο ομογενή, διότι σε έλεγχο αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του υιού του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (724) πακέτα τσιγάρα και (34) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς επίσης και ένα (1) μαχαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα η Μονή της Χώρας – Τι δήλωσε στα εγκαίνια ο Ερντογάν
Tα ψηφιδωτά στους τοίχους στον χώρο της προσευχής καλύφθηκαν, ενώ καθορίστηκε περιοχή που θα την επισκέπτονται οι τουρίστες με ξεναγό
Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα η Μονή της Χώρας – Τι δήλωσε στα εγκαίνια ο Ερντογάν
Πανεπιστήμιο Κολούμπια: Ακυρώνει την μεγαλειώδη τελετή απονομής τίτλων σπουδών
Το πανεπιστήμιο έγινε το επίκεντρο του κινήματος διαμαρτυρίας εναντίον του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας
Πανεπιστήμιο Κολούμπια: Ακυρώνει την μεγαλειώδη τελετή απονομής τίτλων σπουδών