Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για ναρκωτικά στο SKG – Είχε καταπιεί 40 «αυγά» ηρωίνης

Συνελήφθη 50χρονος που είχε σχεδόν μισό κιλό ηρωίνης στο στομάχι του

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε ένας 50χρονος στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, ο οποίος προσπάθησε να μπει στη χώρα έχοντας σχεδόν μισό κιλό ηρωίνης σε 40 αυτοσχέδιες κυλινδρικές συσκευασίες (αυγά) τις οποίες είχε καταπιεί.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία αστυνομικών Υπηρεσιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι έρευνες και η οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του αλλοδαπού που μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών.

Πρόκειται για 50χρονο άντρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικά, έπειτα από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ο συλληφθείς εντοπίστηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκη αμέσως μετά την άφιξή του από γειτονική χώρα, έχοντας αποκρύψει με τη μέθοδο της κατάποσης, ποσότητα ηρωίνης στο στομάχι του.

Αφού οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, διαπιστώθηκε ότι είχε καταπιεί 40 αυτοσχέδιες κυλινδρικές συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 494,3 γραμμάρια ηρωίνης που θα διοχετεύονταν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

Κατασχέθηκε επίσης ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πυκνώνει το μυστήριο με την εξαφάνιση του ρεμπέτη της Αριστοτέλους
Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε o φίλος του και τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Περικλή Τσιάπανο
Θεσσαλονίκη: Πυκνώνει το μυστήριο με την εξαφάνιση του ρεμπέτη της Αριστοτέλους