Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πέντε αυτόφωρες συλλήψεις χθες για περιπτώσεις κλοπών

Σχηματίστηκαν και δικογραφίες σε βάρος άλλων δύο ατόμων για παλαιότερες υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν

Σε σειρά από αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμούς δικογραφιών για περιπτώσεις κλοπών, προχώρησε χθες η αστυνομία της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης:

• Πρώτες πρωινές ώρες χθες, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 29χρονο ημεδαπό την ώρα που εξερχόταν από οικία της περιοχής των Συκεών, διότι αφαίρεσε ανακυκλώσιμα σιδερένια αντικείμενα. Επιπλέον, σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

• Αργότερα την ίδια ημέρα, στην περιοχή κέντρου πόλης συνέλαβαν δύο νεαρούς αλλοδαπούς, οι οποίοι αφαίρεσαν σιδερένια γκαραζόπορτα από ιδιόκτητο χώρο εγκαταλελειμμένου βενζινάδικου.

• Απογευματινές ώρες χθες, συνέλαβαν 52χρονο αλλοδαπό διότι αφαίρεσε από όχημα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή χειρός (tablet) κι έναν χαρτοφύλακα.

• Βραδινές ώρες της (08-06-2017), συνέλαβαν νεαρό αλλοδαπό καθώς προσπάθησε να αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο 38χρονης γυναίκας.

Πέραν των αυτόφωρων συλλήψεων, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον δικογραφίες. Συγκεκριμένα:

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας από τα Τμήματα Ασφαλείας Ευόσμου και Χαριλάου σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

• 35χρονου άντρα, διότι πριν από μία εβδομάδα αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από την περιοχή του Ευόσμου.

• 23χρονου αλλοδαπού, διότι τον Μάιο του 2017, αφού διέρρηξε σταθμαρχείο αστικής συγκοινωνίας, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από τον εσωτερικό χώρο.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ