Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρωμα γυναίκας στη Θεσσαλονίκη

Άμεσα εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ – Την μαχαίρωσε ο σύζυγός της

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από την αστυνομία απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 40χρονης αλλοδαπής, που έγινε απογευματινές ώρες χθες (11-07-2017), στην περιοχή της Ανάληψης.

Για την υπόθεση συνελήφθη, από αστυνομικό εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, 40χρονος ομοεθνής και σύζυγός της παθούσας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για Απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (11-07-2017), στην Ανάληψη, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ των δύο αλλοδαπών συζύγων, κατά το οποίο ο άντρας τραυμάτισε τη γυναίκα με μαχαίρι στην κοιλιακή και στην τραχηλική χώρα.

Κατά την αυτοψία στο χώρο του συμβάντος βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο σε δύο τμήματα.

Η παθούσα μεταφέρθηκε με σταθμό Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται. Διαπιστώθηκε ότι ο δράστης φέρει επίσης τραύματα από το προαναφερόμενο μαχαίρι στα δάχτυλα των χεριών.

Σημειώνεται ότι, ο 40χρονος άντρας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα (ληστεία, κλοπή κ.λπ.).

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ