Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στη «φάκα» 69χρονος - Καταζητούνταν για πλαστογραφία και απάτη

Συνολικά 7 συλλήψεις ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα έγιναν χθες από την αστυνομία

Συνολικά σε 7 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης σε διάφορες περιοχές της πόλης κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου στο πλαίσιο ελέγχων που γίνονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η σύλληψη 69χρονου ημεδαπού, τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 ετών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπανούλης εναντίον Γιασικεβίτσιους για το κύπελο της Euroleague
Έχοντας αποκλείσει τις.. μεγάλες τους μπασκετικές αγάπες, Γιασικεβίτσιους και Σπανούλης θα διεκδικήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τους τίτλο ως προπονητές,
Σπανούλης εναντίον Γιασικεβίτσιους για το κύπελο της Euroleague