Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν 13 ομήρους σε αποθήκη – Ζητούσαν λύτρα

Συνελήφθησαν τρία μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ζητούσε λύτρα από τις οικογένειες των θυμάτων

Τέλος στη δράση εγκληματικής ομάδας που απήγαγε αλλοδαπούς και ζητούσε λύτρα από τις οικογένειές τους προκειμένου να τους απελευθερώσει, έβαλε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας κρατούσαν, μάλιστα, ομήρους 13 αλλοδαπούς σε αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας Θεσσαλονίκης. Από την αστυνομία συνελήφθησαν τρία από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις αρπαγών σε βάρος παράτυπων μεταναστών.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 21, 18 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και τριών ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για Εγκληματική οργάνωση, Παραχώρηση καταλύματος σε μη νόμιμους μετανάστες με σκοπό τη διακίνηση και Αρπαγή.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (19-07-2017) μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας εντοπίστηκε αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας του 27χρονου, η οποία «φυλασσόταν» από τους άλλους δύο συλληφθέντες. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό της βρέθηκαν 13 αλλοδαποί (ο ένας ανήλικος), οι οποίοι παρακρατούνταν μέχρι να καταβληθεί στους δράστες χρηματικό ποσό για την απελευθέρωση τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι