Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκτροχιασμός τρένου στη γραμμή Αθήνας Θεσσαλονίκης - Ταλαιπωρία για 600 επιβάτες

Κλειστή έμεινε για ώρες η σιδηροδρομική γραμμή από τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν περίπου 600 επιβάτες του βραδινού δρομολογίου του τρένου από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο Λιανοκλάδι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, λόγω εκτροχιασμού εμπορικής αμαξοστοιχίας, στο ύψος του Μπράλου.

Συγκεκριμένα, υπήρξε εκτροχιασμός δύο βαγονιών της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Από τον εκτροχιασμό δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με επιβάτη του τρένου που μίλησε στο ΣΚΑΪ, το επιβατηγό τρένο ακινητοποιήθηκε στο Λιανοκλάδι και οι επιβάτες περίμεναν για ώρες ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει εκ νέου το ταξίδι τους. «Οι μισοί είμαστε στο τρένο ενώ οι άλλοι δεν ξέρω που βρίσκονται. Περιμένουμε να συνεχίσουμε προς τον προορισμό μας» δήλωσε η επιβάτης.

Οι επιβάτες ξεκίνησαν τελικά εκ νέου το ταξίδι τους το πρωί του Σαββάτου . Η λύση δόθηκε με ανταπόκριση λεωφορείων από Λιανοκλάδι έως Μπράλο και το αντίθετο, μέχρι να απομακρυνθούν τα εκτροχιασμένα βαγόνια και να ανοίξει και πάλι η σιδηροδρομική γραμμή. Επί του παρόντος από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε αναμένεται να ανοίξει και πάλι η γραμμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι