Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Stop σε λαθραία ποτά και νοθευμένο λάδι από την ΕΛΑΣ – Οι συλλήψεις (ΦΩΤΟ)

Σε Κιλκίς και Προμαχώνα

«Στοπ» σε λαθραία ποτά και νοθευμένο λάδι από την ΕΛΑΣ σε τρεις περιπτώσεις, η μία στο Κιλκίς και οι άλλες δύο στον Προμαχώνα.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν χθες (15-9-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 29χρονος και μία 27χρονη, ημεδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 δοχεία, που περιείχαν το καθένα 16 λίτρα ελαιόλαδο αμφιβόλου ποιότητας.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 55χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε φορτηγό που οδηγούσε, 264 φιάλες που περιείχαν αλκοολούχο ποτό, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Σε δεύτερη περίπτωση στον Προμαχώνα, συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 63χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνολικά 27,75 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη