Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επιχείρηση εντοπισμού Βρετανίδας τουρίστριας στην Μαρώνεια

Αγνοείται από χθες το απόγευμα μια 63χρονη - Άμεση η κινητοποίηση για τον εντοπισμό της

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση δυνάμεων της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, η οποία άρχισε χθες βράδυ, για τον εντοπισμό Βρετανίδας τουρίστριας στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι έρευνες εντοπισμού της 63χρονης διεξάγονται στην περιοχή του παραλιακού δρόμου Πετρωτών-Σύναξης-Μαρώνειας, όπου και εντοπίστηκε τελευταία φορά, χθες το απόγευμα, η Βρετανίδα υπήκοος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την 63χρονη δήλωσαν ως αγνοούμενη στην αστυνομία οικείοι της από τη Μεγάλη Βρετανία, όταν παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της. Στη συνέχεια, μέσω της βρετανικής πρεσβείας των Αθηνών, ενημερώθηκαν οι ελληνικές Αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της. Στην επιχείρηση συμμετέχουν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 11 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, αστυνομικές δυνάμεις και ομάδα της 4ης ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ