Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγρια επίθεση από Χρυσαυγίτες σε δύο γυναίκες (ΦΩΤΟ)

Επιτέθηκαν σε συνήγορο Πολιτικής Αγωγής που μετέβαινε στην αίθουσα του δικαστηρίου, καθώς και άλλη μία γυναίκα

Άγρια επίθεση από Χρυσαυγίτες έξω από τα δικαστήρια στη Λ. Αλεξάνδρας δέχθηκαν το πρωί της Τετάρτης (01/11/2017) δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία ειναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Πολιτικής Αγωγής μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε συνήγορο την στιγμή που κατέβαινε από το τρόλεϊ για να μεταβεί στη δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στην δικηγόρο Ευγενία Κουνιάκη, καθώς και σε άλλη μια γυναίκα την στιγμή που κατέβηκαν από το όχημα. Οι δράστες βρίσκονταν εκεί πετώντας τρικάκια της Χρυσής Αυγής που καλούσαν σε συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο για τη μνήμη των Καπελώνη και Φουντούλη. Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με την καταγγελία της Πολιτικής Αγωγής, μετέβησαν στη ΓΑΔΑ για να δώσουν στοιχεία για την επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, 3 Νοέμβριου, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης των πέντε προστατευόμενων μαρτύρων στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Το δικαστήριο ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του να παρίστανται στον ειδικό χώρο τής ΓΑΔΑ εισαγγελικός λειτουργός καθώς και δικαστής, ώστε να διασφαλιστεί η φερεγγυότητα της όλης διαδικασίας.

Δείτε φωτογραφίες από το newsbomb.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ