Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσπάθησε να ταξιδέψει στο εξωτερικό με πλαστά έγγραφα

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Καβάλας 18χρονος που προσπάθησε να μεταβεί στη Γερμανία

Συνελήφθη την 01-01-2018 το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένου ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα παραποιημένο διαβατήριο των αρχών της Γαλλίας. Κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Blackout υπαρξιακό
Το πρόσφατο πολύωρο blackout που βύθισε την Ισπανία και την Πορτογαλία στο απόλυτο σκοτάδι
Blackout υπαρξιακό