Skip to main content

Ψαράς που αγνοούνταν εντοπίστηκε νεκρός στην Καβάλα

Έπειτα από έρευνα του λιμενικού, που ειδοποιήθηκε τις βραδινές ώρες
Νεκρός εντοπίστηκε από το λιμενικό στην Καβάλα ένας 79χρονος ψαράς ο οποίος αγνοούνταν από χθες το βράδυ όταν το σκάφος του εντοπίστηκε κενό έξω από την ιχθυόσκαλα Καβάλας. Αναλυτικά σε ανακοίνωση του λιμενικού για το περιστατικό, αναφέρεται:

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καβάλας, για περιστατικό αγνοούμενου 79χρονου αλιέα, επιβαίνοντα στο υπό ιδιοκτησίας του σκάφος “4 ΕΓΓΟΝΙΑ” Λ.Κ. 2578, το οποίο εντοπίστηκε από παραπλέον Α/Κ σκάφος, κενό επιβατών, έξω από την ιχθυόσκαλα Καβάλας.

Άμεσα προς εντοπισμό του 79χρονου, απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η λάντζα “ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ” Ν.Κ. 300, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγε περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο ανωτέρω εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” Ν.Κ. 256, το Α/Κ “4 ΕΓΓΟΝΙΑ” μεταφέρθηκε στον οικείο λιμένα.