Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δικογραφία σε βάρος 26χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μετά από καταγγελία μητέρας ότι άγνωστος έπεισε τον ανήλικο υιό της να του αποστείλει φωτογραφίες του

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, για πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία μητέρας, σύμφωνα με την οποία άγνωστος δράστης, μέσω προγράμματος συνομιλίας και ανταλλαγής αρχείων που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία σε συσκευές κινητών τηλεφώνων, έπεισε τον ανήλικο υιό της να του αποστείλει φωτογραφίες του.

Τα ανωτέρω στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την 25 Ιανουαρίου 2018, στην κατοικία του 26χρονου σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευή κινητού τηλεφώνου, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ το κατασχεθέν ψηφιακό πειστήριο θα αποσταλεί στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή του διερεύνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε