Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός βρέθηκε ψαράς που αγνοούνταν στην Καβάλα

Εντοπίστηκε μετά από έρευνες του λιμενικού

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 63χρονος ψαράς που αγνοούνταν από χθες στην Καβάλα.

Συγκεκριμένα, το λιμενικό της πόλης ενημερώθηκε χθες το βράδυ ότι αγνοείται η τύχη του 63χρονου ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα με το ερασιτεχνικό του σκάφος στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το λιμενικό, «άμεσα προς εντοπισμό του 63χρονου, απέπλευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα Α/Κ σκάφη “ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ” Ν.Κ. 298, “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Ι” Ν.Θ. 977, “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ IV” Ν.Θ. 1071, “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ” Ν.Κ. 957 και το Ε/Γ- λάντζα “ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ” Ν.Κ. 300, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.».

Έπετια από τις έρευνες, ο 63χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος στο λιμένα Καβάλας απ' όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ”, το ερασιτεχνικό σκάφος “ΣΑΚΗΣ” ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν