Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δ. Κουφοντίνας (video)

Ολοκληρώθηκε η νέα 48ωρη άδεια που του είχε δοθεί

Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δ. Κουφοντίνας, καθώς ολοκληρώθηκε η νέα άδεια που του είχε δοθεί.

Ο Δ. Κουφοντίνας έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού λίγο πριν τις 08.30 το πρωί της Κυριακής, δηλαδή περίπου μισή ώρα πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η άδειά του. Ο καταδικασθείς για τη δράση του με τη 17Ν, πέρασε την πύλη στις 8:25 το πρωί, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του, Έκτορα Κουφοντίνα, και τη σύντροφό του, Αγγελική Σωτηροπούλου.

Έξω από τις φυλακές τον περίμεναν και πάλι δημοσιογράφοι, ωστόσο ο Δημήτρης Κουφοντίνας απλώς τους καλημέρισε χωρίς να προβεί σε κάποια δήλωση.

Ο Κουφοιντίνας είχε βγει από τις φυλακές με τη δεύτερη 48ωρη άδεια που του δόθηκε μέσα σε διάστημα τριών μηνών, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από συγγενείς θυμάτων αλλά και τις πρεσβείες χωρών, πολίτες των οποίων υπήρξαν θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως οι πρεσβείες του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της Τουρκίας.

Δείτε την επιστροφή του Κουφοντίνα στις φυλακές σε video που αναρτήθηκε από το iefimerida.gr:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής