Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο έγκλημα το πρωί, στη Σταμάτα Αττικής

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ένας 55χρονος σκότωσε τη 40χρονη σύντροφό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε, νωρίς το πρωί, στη Σταμάτα Αττικής, όταν 55χρονος σκότωσε τη 40χρονη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και σκότωσε την 40χρονη σύντροφό του έπειτα από διαπληκτισμό, στο σπίτι που διέμεναν.

Στη συνέχεια, ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Στο σημείο του εγκλήματος βρίσκονται αυτή την ώρα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα
Η Κολομβιανή σταρ επέλεξε μία custom δημιουργία Roberto Cavalli που χρειάστηκε πάνω από δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί
Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα