Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένταλμα σύλληψης για παιδοκτονία σε βάρος της μητέρας του νεογέννητου

Φέρεται να ομολόγησε πως γέννησε μόνη της το μωρό και ότι αμέσως μετά, το πέταξε στον ακάλυπτο

Ένταλμα σύλληψης για κακούργημα σε βάρος της 22χρονης μητέρας του νεογέννητου μωρού που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, εξέδωσε ο ανακριτής που ανέλαβε την υπόθεση.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε βάρος της νεαρής μητέρας ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παιδοκτονίας μετά τη διαβίβαση στον εισαγγελέα, χθες το απόγευμα, της δικογραφίας που σχημάτισε η Αστυνομία για την υπόθεση, καθώς η ίδια η κατηγορουμένη νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 22χρονης, ώστε μετά τη θεραπεία της να λογοδοτήσει για την πράξη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη φέρεται να ομολόγησε πως γέννησε μόνη της το μωρό και ότι αμέσως μετά, το πέταξε στον ακάλυπτο, φοβούμενη μήπως γυρίσει από τη δουλειά η μητέρα της και αντιληφθεί τι συνέβη, καθώς δεν είχε πει σε κανέναν για την εγκυμοσύνη της, που μπορούσε να κρύψει, λόγω των περιττών κιλών που είχε. Το βρέφος φαίνεται να έπεσε σε ένα δίκτυ-τέντα που υπήρχε στον ακάλυπτο και να πέθανε 12 ώρες μετά, από ασιτία και έλλειψη φροντίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ