Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη 30χρονη που μετέφερε 27 κιλά χασίς σε βαλίτσες (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητό της

Περισσότερα από 27 κιλά ινδικής κάνναβης μετέφερε μέσα σε τρεις βαλίτσες μία 30χρονη, που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Σαγιάδα της Θεσπρωτίας.

Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, σταμάτησαν για έλεγχο στη Σαγιάδα το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή γυναίκα, σε μπλόκο που είχαν στήσει κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα οι αστυνομικοί εντόπισαν στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα τις βαλίτσες με το χασίς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ειδικότερα, κατασχέθηκαν 49 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 27 κιλών και 269 γραμμαρίων, το αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό 3.060 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η 30χρονη, που κατηγορείται για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή από Ryanair: Τι λέει η εταιρεία για το σπασμένο παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη
Δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας σχετικά με την πτήση θρίλερ – Πότε είχε γίνει επισκευή και συντήρηση στον κινητήρα του αεροσκάφους
Ανατροπή από Ryanair: Τι λέει η εταιρεία για το σπασμένο παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη
Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα
Η Κολομβιανή σταρ επέλεξε μία custom δημιουργία Roberto Cavalli που χρειάστηκε πάνω από δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί
Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα