Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πλημμύρες από τις έντονες βροχοπτώσεις σε περιοχές της Ηλείας

Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε συγκεριμένα δημοτικά διαμερίσματα

Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται σε περιοχές της Ηλείας, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην εθνική οδό Πύργου-Τρίπολης, στο ύψος της διασταύρωσης του Στρεφίου και στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της κοινότητας Καλλίκωμο.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, στις περιοχές αυτές βρίσκονται μηχανήματα, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, ενώ καταγράφονται σποραδικά προβλήματα, τόσο στο επαρχιακό, όσο και στο δημοτικό οδικό δίκτυο. Επίσης, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κοινότητα Λατζόι του δήμου Πύργου, καθώς και σε άλλες κοινότητες της δημοτικής ενότητας Ωλενίας.

Ο κ. Γεωργιόπουλος σημείωσε ότι υπάρχει συνεργασία με τους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, ώστε να υποβληθεί αίτημα στη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να κηρυχθούν δημοτικά διαμερίσματα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν