Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βρέθηκε φυτεία-μαμούθ με 1.704 δενδρύλλια κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε στο Λασίθι της Κρήτης

Εντοπίστηκε, χθες (05.06.2018) το πρωί, σε περιοχή του δήμου Ιεράπετρας φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά χίλια επτακόσια τέσσερα (1.704) δενδρύλλια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω δήμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού και του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να καλλιεργούνται επιμελώς χίλια επτακόσια τέσσερα (1.704) δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον κατασχέθηκαν διάφορα είδη που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια της φυτείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Πώς περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας όταν πήρε φωτιά το σπίτι τους στα Γιαννιτσά την ώρα που διάβαζαν για τις ενδοσχολικές εξετάσεις
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του