Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ με την εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου – Το πρόσωπο «κλειδί»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού

Συνεχίζει να αγνοείται ο 23χρονος φαντάρος τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πάνω στο πλοίο κι ενώ επέστρεφε από τη Χίο, όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Ο 23χρονος από την ημέρα που εξαφανίστηκε και μέχρι σήμερα, δηλαδή περίπου εδώ και δυο εβδομάδες, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Οι Αρχές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και φαντάρους από το στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε. Πάντως φέρονται να έχουν εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ως ύποπτο για την εξαφάνιση του νεαρού.

Το πρόσωπο - κλειδί φαίνεται να είναι αυτό που προκάλεσε φόβο στον 23χρονο και τον οδήγησε στην εξαφάνιση. Σημειώνεται ότι το 23χρονος είχε εκμυστηρευτεί στην σύντροφό του, ότι φοβόταν πως κάποιος τον παρακολουθούσε για να του κάνει κακό.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το σενάριο που προκρίνεται και από την ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι ο 23χρονος δεν έχει πέσει στη θάλασσα αλλά αποβιβάστηκε από το πλοίο και κρύβεται. 

Πηγή:

tvxs.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη