Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ με τα δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται μετά την πυρκαγιά στην Αττική

Οι γονείς τους τα είδαν ζωντανά στην τηλεόραση, αλλά δεν μπορούν να τα βρουν

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αναζήτηση των εννιάχρονων δίδυμων κοριτσιών της οικογένειας Φιλιππόπουλου που παραμένουν αγνοούμενα μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους από το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος εμφανίστηκε στην τηλεόραση και διηγήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό. Συγκεκριμένα είπε ότι αγνοούνται τα δίδυμα κορίτσια του, 9 ετών, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά.

Τα κοριτσάκια δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τις 6.20 το απόγευμα της Δευτέρας. Ο πατέρας αναζητά από τότε τα παιδιά και τους γονείς του χωρίς αποτέλεσμα. Πήγε σε νοσοκομεία, πήγε παντού αλλά δεν μπόρεσε να τα βρει. Πήγε ακόμη και στην ιατροδικαστική υπηρεσία, έκανε εξέταση DNA, για την αναγνώριση πτωμάτων.

Όταν, όμως, πήγε στο σπίτι του διαπίστωσε μαζί με τη γυναίκα του ότι σε βίντεο καναλιού υπήρχαν τα παιδιά του σώα και αβλαβή. Έβγαιναν από πλοιάριο το βράδυ της Δευτέρας. Όσο κι αν τα αναζήτησε δεν μπόρεσε να τα βρει, επέμεινε ότι είναι τα κορίτσια του αλλά δεν έχει νέα τους.

Ο ίδιος ζητά να μεταδοθεί το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση και όποιος γνωρίζει κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει μαζί του.

Ο συντονιστής της έρευνας για τα δύο αγνοούμενα κοριτσάκια κ. Β. Ανδριόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για δύο κορίτσια που έχουν ύψος 1,30 με μακριά καστανά μαλλιά.

Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των δύο 9χρονων παιδιών συνεχίζονται. Όσοι γνωρίζουν οτιδήποτε για τα δύο κοριτσάκια μπορούν να ενημερώσουν την Πυροσβεστική στο 199 ή την Αστυνομία στο 100.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ