Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τουρκική θαλαμηγός προσάραξε σε ύφαλο στους Λειψούς

Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το σκάφος βυθίστηκε

Θαλαμηγός τουρκικής σημαίας βυθίστηκε χθες το απόγευμα ανοιχτά των Λειψών. Καλά στην υγεία τους είναι όλοι οι επιβάτες.

Όπως ανφέρεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού, η λιμενική αρχή Λειψών ενημερώθηκε χθες, απογευματινές ώρες για τη βύθιση του επιβατηγού τουριστικού Sunflower, με σημαία Τουρκίας, στη θαλάσσια περιοχή νότια της νησίδας Κουλούρας των Λειψών.

Το πλοίο προσάραξε σε ύφαλο και οι πέντε αλλοδαποί επιβαίνοντες του περισυνελέγησαν από το παραπλέον Ι/Φ-Κ/Τ-Θ/Γ ''TOPPO'', επίσης τουρκικής σημαίας.

Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη του Λιμενικού- Ελληνικής Ακτοφυλακής, δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού και πλοίο ανοιχτής θαλάσσης της ακτοφυλακής, όπου μετεπιβιβάστηκαν οι ανωτέρω διασωθέντες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμένα Λειψών.

Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το προσαραγμένο σκάφος βυθίστηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Λειψών.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής