Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαχαίρωσε και σκότωσε τον 80χρονο πατέρα του, γιατί τον κατήγγειλε στην αστυνομία

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από την αστυνομία ένας 49χρονος στην Κρήτη

Για ανθρωποκτονία συνελήφθη 49χρονος Ηρακλειώτης ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 80χρονο πατέρα του χθες το βράδυ σε γειτονιά της πόλης του Ηρακλείου.

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπληκτισμοί με τον γέροντα πατέρα του ήταν συχνοί και γνωστοί στην αστυνομία. Χθες το βράδυ γείτονες ειδοποίησαν τους αστυνομικούς δεδομένης φασαρίας που αντιλήφθηκαν μεταξύ γιου και πατέρα, χωρίς να περιμένουν αυτό που συνέβη. Ο 49χρονος, σύμφωνα και με την αστυνομία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μαχαίρωσε έξω από το σπίτι όπου διέμεναν τον πατέρα του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες λίγα 24ωρα πιο πριν είχε και πάλι βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα από όπου και μετά από καταγραφή συμβάντος είχε αφεθεί. Ο ηλικιωμένος άνδρας αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τελικά υπέκυψε λόγο της βαρύτητας του τραυματισμού του.

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
«Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ