Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρή 18χρονη σε τροχαίο – Γιόρταζε την επιτυχία της στις Πανελλήνιες

Τραγωδία στην Κρήτη με νεαρή να χάνει τη ζωή της στην άσφαλτο

Τραγωδία στην Κρήτη με μία 18χρονη να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο τα ξημερώματα, μετά από βραδινή έξοδο όπου γιόρταζε την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις καθώς χθες ανακοινώθηκαν οι βάσεις.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr «Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή των Μεσαμπελιών στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 03.30 τα ξημερώματα, με μια 18χρονη να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, ενώ το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν νεαρό σοβαρά τραυματισμένο.

Τα δύο νέα παιδιά επέβαιναν σε δίκυκλο, το οποίο προσέκρουσε σε κολόνα, επί της οδού Μενεξέδων, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η άτυχη 18χρονη έσβησε αμέσως στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός του δίκυκλου, 18 ετών επίσης, παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του οδηγού χρησιμοποιήθηκε το ασθενοφόρο Άμεσης Επέμβασης, συνοδεία γιατρού, με τον νεαρό να μεταφέρεται διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα είχε βγει μετά την ανακοίνωση των βάσεων, για να γιορτάσει για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έμελε όμως ... να μην προλάβει να ξεκινήσει τις σπουδές της...».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ