Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρή 31χρονη που έπεσε σε φαράγγι στο Ηράκλειο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δύσκολη και επικίνδυνη η επιχείρηση της πυροσβεστικής για την ανάσυρσή της

Δώδεκα ώρες διήρκησε η επιχείρηση ανάσυρσης μέσα από το φαράγγι Αμπά στον δήμο Αχαρνών Αστερουσίων στο Ηράκλειο, της 31χρονης νηπιαγωγού της οποίας ο θάνατος διαπιστώθηκε και επισήμως στις 2 σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ - ΜΠΕ, δεκαέξι πυροσβέστες συμμετείχαν στην επιχείρηση η οποία χαρακτηρίστηκε δύσκολη και επικίνδυνη δεδομένου ότι μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες του ελικοπτέρου να προσεγγίσει και να παραλάβει την 31χρονη, τα μέλη της ΕΜΑΚ και οι πυροσβέστες ανέλαβαν να κουβαλήσουν για πάνω από 6 ώρες το φορείο με την άτυχη γυναίκα. Το ύψος και η κλίση της διαδρομής κυρίως από την ώρα που ο ήλιος έδυσε ήταν οι παράγοντες που έκαναν την επιχείρηση εξαιρετικά επικίνδυνη.

Η 31χρονη, που εργαζόταν σε σχολείο του Ηρακλείου, βρέθηκε στο Φαράγγι τόσο για πεζοπορία όσο και για να πραγματοποιήσει αναρρίχηση, άθλημα στο οποίο ήταν εξαιρετικά εκπαιδευμένη δεδομένου ότι εκπαίδευε και άλλους αναρριχητές. Η πτώση, της προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό και μετά από λίγες ώρες εξέπνευσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»