Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρένο «έσυρε» ΙΧ για 1χλμ – Νεκρή μία καθηγήτρια

Σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα - Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν ΙΧ αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχονταν το τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα.

Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας - Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες σπεύδουν στο σημείο καθώς υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα μέσα στο ΙΧ. Πληροφορίες που μεταδίδει το tvstar,gr αναφέρουν ότι από το δυστύχημα υπάρχει ένας νεκρός και δύο τραυματίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις καθηγητές που πήγαιναν από Λαμία στο Γυμνάσιο της Τιθορέας. Δύο άνδρες (ο ένας ιερέας) και δύο γυναίκες. Το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο για ένα χιλιόμετρο. Νεκρή είναι η μία καθηγήτρια που καθόταν στην θέση του συνοδηγού.

Σημειώνεται ότι η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από η νέα σιδηροδρομική γραμμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Επενδύσεις 300 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της ΔΕΘ - Έργα από το 2026
Ξεκινάει η διαδικασία προκύρηξης του διαγωνισμού για το έργο της ανάπλασης της ΔΕΘ - Μέσω παραχώρησης η μεγάλη ανάπλαση
Θεσσαλονίκη: Επενδύσεις 300 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της ΔΕΘ - Έργα από το 2026