Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαχαίρωσαν και λήστεψαν 27χρονο στο κέντρο της Αθήνας

Νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στον «Ερυθρό» ...

Δύο άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μαχαίρωσαν και στη συνέχεια λήστεψαν 27χρονο, αργά χθες το βράδυ, στην οδό Μπουμπουλίνας, στην Αθήνα.

Το θύμα περπατούσε στον δρόμο όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του οι δύο δράστες, οι οποίοι τράβηξαν την τσάντα του. Ο νεαρός άνδρας προσπάθησε να την κρατήσει και τότε εκείνοι τον μαχαίρωσαν στο χέρι και τον θώρακα, πήραν την τσάντα του και το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στον «Ερυθρό», ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Όχι σε αποφυλάκιση 21χρονου – Κατηγορείται για εκμετάλλευση ανηλίκων
Καταζητείται στις ΗΠΑ για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση – Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του από το Συμβούλιο Εφετών
Θεσσαλονίκη: Όχι σε αποφυλάκιση 21χρονου – Κατηγορείται για εκμετάλλευση ανηλίκων