Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μισθώνουν λεωφορεία για να πάνε στην κηδεία του Κατσίφα

Άγνωστο αν το επιτρέψει η Αλβανία

Του Μιχαήλ Λιάπη

Λεωφορεία προκειμένου να μεταφερθεί κόσμος από την Αθήνα στους Βουλιαράτες προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του Κ. Κατσίφα που ανήμερά της γιορτής της 28η Οκτωβρίου 2018 σκοτώθηκε από πυρά Αλβανών Αστυνομικών, μισθώνει η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών». Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Όπως λένε, το εισιτήριο θα κοστίζει 20 ευρώ, καθώς το μεγαλύτερο μέρος έχει καλυφθεί από τουριστικό πρακτορείο. Επίσης, όπως υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους, η ακριβής ημερομηνία αναχώρησης από την Ελλάδα καθώς και η επιστροφή προς σε αυτής θα οριστεί ανάλογα με την ημερομηνία της κηδείας του νεαρού.

Τέλος, σημειώνεται ότι αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το πώς θα πράξει η Αλβανική Κυβέρνηση, η οποία δεν αποκλείεται να απαγορεύσει μια τέτοια μαζική κίνηση Ελλήνων προς το χωριό Βουλιαράτες της Β. Ηπείρου, με σκεπτικό την δημιουργία έντασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βορειοηπειρωτών

«Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού έχοντας βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας θεωρεί χρέος του να παρακινήσει όλους του Βουλιαρατινούς καθώς και τους φίλους να παρευρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου μας Κώστα Κατσίφα.

Για το λόγο αυτό ναυλώνει λεωφορεία απο Αθήνα ώστε όσοι επιθυμούν να είναι παρών στη διαδρομή για την τελευταία κατοικία του παιδιού μας..

Το κόστος θα είναι 20€ για εισιτήριο με επιστροφή. Ευχαριστούμε θερμά γι’αυτή την προσφορά την εταιρεία του συγχωριανού μας Euro Interlines Komatas-tours.

Παρακαλούμε θερμά όσοι επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:

Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440

Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227

Νίκος Γκάζικας : 698 6924779

Ημερομηνία Αναχώρησης και Επιστροφής θα ανακοινωθεί με νέα δημοσίευση μόλις γίνει γνωστή η ημέρα της κηδείας.

Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί από όλους ώστε να δώσουμε βροντερό παρών και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για τον τόπο και τη πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του...»

Εκ του Συλλόγου».

Μόνο με ταυτότητα για την Αλβανία

Παράλληλα, η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών», με δεύτερη ανακοίνωση που εξέδωσε διευκρινίζει ότι για να μεταβεί κάποιος στην Αλβανία δεν χρειάζεται διαβατήριο αλλά μπορεί να το κάνει με την αστυνομική του ταυτότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Διευκρίνιση σχετικά με την κηδεία του Κωνσταντίου Κατσίφα:

-Όσοι Ελλαδίτες φίλοι επιθυμείτε να παραστείτε στην κηδεία, να σας ενημερώσουμε πως ΔΕΝ χρειάζεται διαβατήριο, η Αστυνομική Ταυτότητα αρκεί.

-Όσοι θα μεταβείτε με αυτοκίνητο χρειάζεστε: Δίπλωμα - Άδεια, Ασφάλεια, και Πράσινη Κάρτα,η οποία εκδίδεται δωρεάν από την ασφαλιστική σας.

Το χωρίο Βουλιαράτες είναι μια ευθεία γραμμή απ το Τελωνείο της Κακαβιάς σε απόσταση 6 χιλιομέτρων.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

plateia-navarinou-thessaloniki-akinita
Τι αλλάζει στα στεγαστικά: Δάνεια σε νέους έως 45 ετών έως και στο 90% της αξίας του ακινήτου
Προϋποθέσεις ευκολότερης χορήγησης στεγαστικών δανείων σε υποψήφιους αγοραστές ακινήτων δημιουργεί το νέο πλαίσιο χρηματοδότησης των νοικοκυριών της...
Τι αλλάζει στα στεγαστικά: Δάνεια σε νέους έως 45 ετών έως και στο 90% της αξίας του ακινήτου
Έτοιμο στα τέλη του 2026 το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο
Τι δήλωσε στην TV100 η υπεύθυνη Διεύθυνσης της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ελιάννα Κονιάλη
Έτοιμο στα τέλη του 2026 το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο