Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρα παράσυρση πεζής από τρένο στο Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Από επιβατική αμαξοστοιχία, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Κορινού Πιερίας

Γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Κορινού Πιερίας.

Η παράσυρση σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία ταυτότητας της άτυχης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι κινούταν πεζή. Η αμαξοστοιχία, που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, παραμένει στο σημείο και οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα. 

UPD: Ηλικίας ενενήντα ετών ήταν η άτυχη γυναίκα που παρασύρθηκε από την επιβατική αμαξοστοιχία και έχασε τη ζωή της, έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό Κορινού Πιερίας. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ηλικιωμένη ήταν κάτοικος της περιοχής και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για δυστύχημα.

Στο μεταξύ, στις 5.10΄το απόγευμα, με μία περίπου ώρα καθυστέρηση, αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική σύνδεση και αναχώρησε η επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς (ΧΑΡΤΗΣ)
Πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου – Αυξημένη κίνηση και μέσα στην πόλη
Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς (ΧΑΡΤΗΣ)
Σήμερα στον Ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα
Για την επίθεση μέσα στην Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου – Παραμένει κρατούμενος από χθες
Σήμερα στον Ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα