Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαμόγελο του Παιδιού: Η ελληνίδα που πλήρωσε τα 75.000 ευρώ του ΕΝΦΙΑ

Ο οργανισμός την ευχαριστεί για την συνεχή κι έμπρακτη στήριξή της

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί δημόσια την κ. Κλέλια Χατζηιωάννου για την συνεχή και έμπρακτη στήριξή της στο έργο και τις δράσεις του οργανισμού, εξέδωσε το «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου, η κ. Χατζηιωάννου παρέδωσε στον πρόεδρο του οργανισμού, Κ. Γιαννόπουλο, επιταγή αξίας 75.000€ προκειμένου να καλυφθεί η οφειλή για τον ΕΝΦΙΑ 2018.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την κ. Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και την διακριτικότητά της καθώς και για την εμπιστοσύνη της στο έργο του οργανισμού που καταβάλλει καθημερινά τεράστιες προσπάθειες για να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, σε κάθε παιδί θύμα Εξαφάνισης, σε κάθε παιδί με σοβαρά προβλήματα Υγείας και σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που ζει ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς
Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (29/03), με πληθος αγώνων λίγο πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς