Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Επιτήδειοι κάνουν έρανο για δήθεν φιλανθρωπική κίνηση

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι καταγγέλλει η τοπική δημοτική Αρχή της Νέας Ζίχνης

Τη δράση επιτήδειων στη Νέα Ζίχνη Σερρών, που ζητούν από κατοίκους της περιοχής να συνδράμουν οικονομικά σε δήθεν φιλανθρωπική κίνηση στη μνήμη του προσφάτως αποβιώσαντος δημάρχου Ανδρέα Δαϊρετζή, καταγγέλλει η τοπική Δημοτική Αρχή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Νέας Ζίχνης, «εμφανίζονται καλοντυμένες κυρίες (ίσως και κύριοι) που ζητούν από τον κόσμο να συμβάλλει χρηματικά στην οικονομική ενίσχυση δομής για παιδιά με ειδικές ανάγκες που λειτουργεί στο Γάζωρο».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Δήμος δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω κρούσματα και καλεί τους δημότες του να είναι προσεκτικοί, ενώ σε περίπτωση που αντιληφθούν κάτι σχετικό να ενημερώσουν άμεσα το τοπικό αστυνομικό τμήμα, στο τηλέφωνο 23240-22100.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς