Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κιλκίς: Έδωσε λουκάνικα με βίδες για να σκοτώσει 2 σκύλους (ΦΩΤΟ)

Μέσα στην περιφραγμένη αυλή βιοτεχνίας στην περιοχή του Γαλλικού στο Κιλκίς

Ένα απίστευτο περιστατικό μένους έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς ασυνείδητος στην περιοχή του Γαλλικού στο Κιλκίς πέταξε λουκάνικα στα οποία είχε βάλει βίδες μέσα στην περιφραγμένη αυλή βιοτεχνίας προσπαθώντας να σκοτώσει δύο σκυλιά που ζούσαν εκεί!

Το απίστευτο περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα από το zoosos.gr, σύμφωνα με το οποίο ο δράστης πέταξε στον περιφραγμένο χώρο της βιοτεχνίας, όπου ζούσαν τα δύο σκυλάκια, λουκάνικα, στα οποία είχε σφηνώσει ποσότητες από μεγάλες βίδες! Το ένα από τα δυο σκυλιά έφαγε τη φόλα, ωστόσο στάθηκε τυχερό καθώς οι άνθρωποί του αντέδρασαν έγκαιρα και του προκάλεσαν εμετό με αποτέλεσμα να αποβάλει τις βίδες. Το δεύτερο σκυλί ήταν πιο τυχερό καθώς δεν πρόλαβε να πλησιάσει την παγιδευμένη τροφή.

Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών υποστήριξε ότι τα σκυλιά δεν ενοχλούν κανέναν και πως πιθανόν το κίνητρο του δράστη να ήταν η αντεκδίκηση προς τον ίδιο.

loukanika_bides_1.png
loukanika_bides_2.png
loukanika_bides_3.png

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με νέες θεματικές ο 15ος Διαγωνισμός NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας
Aνάδειξη και επιβράβευση πρωτότυπων ιδεών, ερευνητικών αποτελεσμάτων, επιχειρηματικών σχεδίων και εταιρειών, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων...
Με νέες θεματικές ο 15ος Διαγωνισμός NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας