Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεαρός μετέφερε με ΙΧ 7 κιλά κάνναβη (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη ένας 21χρονος σε περιοχή της Καστοριάς – Αναζητείται ένας 25χρονος ως συνεργός του

Συνελήφθη χθες (19-12-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 21χρονος αλλοδαπός για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος, ιδιοκτησίας 25χρονου αλλοδαπού ο οποίος αναζητείται ως συνεργός στα όρια του αυτοφώρου, βρέθηκε εντός του οχήματος ένας (1) ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε έξι (6) πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους επτά (7) κιλών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• 7 κιλά ακατέργαστης κάνναβης,

• 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,

• 2 κινητά τηλέφωνα,

• 3 κάρτες SIM και

• χρηματικό ποσό τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία:

narkotika_kastoria_1.jpg
narkotika_kastoria_2.jpg
narkotika_kastoria_3.jpg

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ