Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη

Λόγω των εορτών – Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια που δεν πρόκειται να γίνουν

Αναστέλλονται σήμερα, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολογίων του δικτύου, των προαστιακών γραμμών, καθώς και ορισμένων δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, λόγω των εορτών, όπως γίνεται κάθε χρόνο καθώς και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μεταξύ των δρομολογίων που αναστέλλονται, είναι και αρκετά από και προς τη Θεσσαλονίκη, και ειδικότερα στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, στη γραμμή Λάρισα – Θεσσαλονίκη, καθώς και στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – Φλώρινα.

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδιού». Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Αναλυτικά οι αριθμοί των αμαξοστοιχιών που τα δρομολόγια τους θα ανασταλούν είναι οι εξής:

trainose_1.png
trainose_2.png
trainose_3.png
trainose_4.png
trainose_5.png
trainose_6.png
trainose_7.png
trainose_8.png

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Έρευνα ρίχνει φως στον πιθανό προστατευτικό ρόλο των επαγγελμάτων που διεγείρουν το μυαλό έναντι του κινδύνου εμφάνισης άνοιας σε μετέπειτα στάδιο...
Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη
Το 8ο TechSaloniki που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής δίνει τη δυνατότητα απευθείας γνωριμίας υποψηφίων με εταιρείες
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη