Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Από τα χιόνια και τον παγετό που παραμένουν στους δρόμους

Αρκετά είναι τα προβλήματα στις μετακινήσεις των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας, ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών καθώς παραμένουν τα χιόνια και ο παγετός.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το 82ο έως το 97 χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στο δίκτυο προς τα Χιονοδρομικά Κέντρα Σελίου και Τρία Πέντε Πηγάδια, από το 21 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βέροιας-Δασκίου. Αλυσίδες χρειάζονται και τα οχήματα που κινούνται  στις δημοτικές οδούς Νάουσας-Ροδοχωρίου και Νάουσας-Αρκοχωρίου.

Στο νομό Κιλκίς αλυσίδες είναι απαραίτητες από το 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας-Λιβαδίων, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Φανού-Σκρα, και μέσα στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κιλκίς.

Στην Πιερία αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Λιβαδιού-Κολινδρού.

Στο νομό Πέλλας οι αλυσίδες είναι απαραίτητες στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

Στις Σέρρες, ο παγετός δημιουργεί προβλήματα και από το 18ο έως το 26ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών-Λαϊλιά όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στη Χαλκιδική αρκετά σημεία κυρίως του επαρχιακού δικτύου παρουσιάζουν δυσχέρειες και οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες, από το 60ο έως το 85ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) και στις επαρχιακές οδούς Νεοχωρίου-Βαρβάρας-Ολυμπιάδος, Αρναίας-Στανού, Παλαιοκάστρου-Ταξιάρχη καθώς και μέσα στα Δημοτικά Διαμερίσματα της ορεινής Χαλκιδικής.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurovision: Μεγάλη νικήτρια η Ελβετία και το Νέμο - 11η η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι
Δεύτερη η Κροατία και τρίτη η Ουκρανία - Το Ισραήλ παρά τις έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό βρέθηκε στην 5η θέση πίσω από τη Γαλλία
Eurovision: Μεγάλη νικήτρια η Ελβετία και το Νέμο - 11η η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι
Eπένδυση - μαμούθ στην Ευρώπη: Πού θα κατασκευαστεί νέο εργοστάσιο αυτοκινήτων
Η νεοσύστατη Izera πήρε το πράσινο φως από την κρατική ElectroMobility Poland (EMP) για να κατασκευάσει το πρώτο της εργοστάσιο
Eπένδυση - μαμούθ στην Ευρώπη: Πού θα κατασκευαστεί νέο εργοστάσιο αυτοκινήτων