Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνολικά 4,4 εκατ. χάπια captagon βρέθηκαν σε κοντέινερ

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε περιοχή στο Πέραμα

Σε 4.400.000 ανέρχονται τα δισκία του συνθετικού ναρκωτικού captagon που ανιχνεύθηκαν και κατασχέθηκαν σε κοντέινερ με ράβδους μολύβδου, το οποίο εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από συνεργασία με την ομόλογη τουρκική υπηρεσία, στην περιοχή του Ικονίου Περάματος.

Το κοντέινερ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ελέγχθηκε με τη συνδρομή, κατά περίπτωση, του Λιμενικού Σώματος, των τελωνειακών Αρχών και του ΣΔΟΕ και σήμερα ολοκληρώθηκε η καταμέτρησή των ναρκωτικών δισκίων βάρους 750 κιλών.

Σύμφωνα με την αστυνομία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, τα συνθετικά ναρκωτικά προορίζονταν, μέσω παραπλανητικών θαλασσίων οδών, για χώρες της Μέσης Ανατολής.

Η μεταφορά του κοντέινερ ξεκίνησε, μέσω θαλάσσης, στις 15 Δεκεμβρίου 2018, με εταιρεία διεθνών μεταφορών, από τη Λατάκεια Συρίας, με προορισμό την Κροατία και ενδιάμεσο σταθμό το λιμάνι του Πειραιά.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής