Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκρυβε τρεις παράτυπους μετανάστες στην καρότσα φορτηγού

Συνελήφθη 53χρονος αλλοδαπός, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων

Συνελήφθη, χθες (15-1-201) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , 53χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι ο 53χρονος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το ρυμουλκούμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Όλα έτοιμα για το Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με αφετηρία την Πέλλα, ενώ αύριο στον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας...
Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Καλαφάτης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Δεν σκεφθήκαμε ψηφοθηρικά αλλά εθνικά
«Η πιθανή εκλογή του κ. Μπελέρη θα είναι μια πολύ δυνατή φωνή στην καρδιά της ευρωπαϊκής οικογένειας » προσθέτει ο Σταύρος Καλαφάτης
Καλαφάτης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Δεν σκεφθήκαμε ψηφοθηρικά αλλά εθνικά