Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκτακτο από ΕΜΥ: Χαλάει αύριο ο καιρός – Πού έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από αύριο Τετάρτη (23/1) εξέδωσε προ ολίγου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Κύρια χαρακτηριστικά της επιδείνωσης του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θυελλώδεις νότιους ανέμους που η ένταση τους θα φθάνει τα 8 μποφόρ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:

1. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (23-01-2019)

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

2. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (24-01-2019)

ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.

3. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (25-01-2019)

ΑΡΧΙΚΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΩΡΑ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (23-01-2019) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (25-01-2019) ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΠΥΚΝΕΣ, ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ