Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο Εφετείο Λαμίας ξανά ο Κορκονέας για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση ενός εν ενεργεία αστυνομικού

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας θα συνεχιστεί σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όπως αναφέρει το lamiareport,gr, η δίκη συνεχίζεται με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του εν ενεργεία αστυνομικού ως μάρτυρα υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Το Δικαστήριο είχε διακόψει τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από αίτημα των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής, Νίκου Κωνσταντόπουλου και Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να αποσταλεί έγγραφο στη ΓΑΔΑ σχετικά με την υπηρεσία του μάρτυρα στις 6/12/2008.

Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας είχε υποστηρίξει ότι δε γνώριζε για το τι είχε συμβεί εκείνο το βράδυ, καθώς είχε υπηρεσία φύλαξης στην Απογευματινή, ενώ θέλησε να καταθέσει σχετικά με τον χαρακτήρα του κατηγορούμενου.

Nα σημειωθεί ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος ζήτησε επίσης έγγραφο από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας σχετικά για το αν ο μάρτυρας αστυνομικός πήρε άδεια και από ποιον για να καταθέσει.

Γενικά η ατμόσφαιρα στο Εφετείο είναι ήρεμη και σύμφωνα με το πινάκιο η δίκη θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο με τις απολογίες των Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ