Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι είπε ο Κορκονέας στην απολογία του για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια, με την απολογία του Επαμεινώνδα Κορκονέα. Ο  πρώην ειδικός φρουρός έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια.

Η διαδικασία των καταθέσεων μαρτύρων ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι με την κατάθεση εν ενεργεία αστυνομικού ως μάρτυρα υπεράσπισης του Κορκονέα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του δικαστηρίου, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή να έχει τελειώσει η διαδικασία, προκειμένου μέχρι τέλος του μήνα να βγει η απόφαση μίας δίκης που τυπικά ξεκίνησε σχεδόν πριν από πέντε χρόνια.

 

Τι είπε ο Κορκονέας

Ξεκινώντας την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, ο Ν. Κορκονέας είπε ότι «θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου συντριβή. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στη μάνα, τα αδέρφια για τον εκλιπόντα πατέρα του παιδιού. Θα ήθελα αν μπορούσα να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων».

«Έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Ο θάνατος ενός παιδιού είναι φοβερό πράγμα» υποστήριξε ενώπιον των δικαστών, για να συμπληρώσει πως του έρχονται εικόνες στο μυαλό που του κάνουν την καρδιά κομμάτια. «Θα ήθελα στο μέλλον αν μπορούσα να τα φέρει ο θεός να μιλήσω με τη μητέρα και να της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ