Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θέμος Αναστασιάδης - Πλήθος κόσμου στο "τελευταίο αντίο" (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης το "αντίο" στον Θέμο Αναστασιάδη

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον εκδότη, δημοσιογράφο και παρουσιαστή Θέμο Αναστασιάδη η οικογένεια του, οι φίλοι του, οι συνεργάτες του και πλήθος κόσμου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Η σύζυγός του Θέμου, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, έφτασε στην Εκκλησία φανερά συντετριμμένη μην μπορώντας να  πιστέψει πως έχασε τον άνθρωπό της. Μαζί της έφτασαν και τα παιδιά του Θέμου στα οποία ο ίδιος είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, o Βασίλης Λεβέντης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, o Αδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Δημήτρης Καμμένος.

Εκεί παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ των οποίων και Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών και δημοσιογράφων, ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπαδάκης, η Αννα Παναγιωταρέα, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Κώστας Πρέκας, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Νατάσα Καλογρίδη.

Η ταφή του Θέμου Αναστασιάδη θα γίνει στον Κότρωνα Λακωνίας, στον τόπο που λάτρευε και επισκεπτόταν κάθε χρόνο.

Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας του είναι όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Δείτε το βίντεο του news247:

Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη στη Gallery παρακάτω:

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους