Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε στάση εργασίας σήμερα οι τραυματιοφορείς

Με τη στήριξη και της ΠΟΕΔΗΝ - Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας

Στάση εργασίας πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τραυματιοφορέων, μεταξύ 10.00 π.μ. και 3.00 μ.μ.. Μάλιστα, τη στάση εργασίας στηρίζει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ομοσπονδία καλεί σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 12:30 «όλους τους εργαζόμενους στους οποίους οι διοικήσεις με αυθαίρετη ερμηνεία αρνούνται τη χορήγηση της ειδικής άδειας παρότι δικαιούχοι (παρακευαστές, Κέντρα Υγείας, Τμήματα Εφημερίας κ.ά.)».

Η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «επανειλημμένως ζήτησε από τον υπουργό Υγείας την έκδοση ερμηνευτικής εγκυκλίου για διευκρινίσεις σχετικά με τους δικαιούχους συναδέλφους της ειδικής άδειας των 10 ημερών κατ' έτος. Η έκδοση της εγκυκλίου καθυστερεί και οι διοικήσεις των νοσοκομείων κάνουν αυθαίρετες ερμηνείες στο πλαίσιο περιορισμού των δικαιούχων για να κρύψουν τις ελλείψεις προσωπικού».

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φραστική επίθεση σε ανήλικο αθλητή στη Λάρισα - Επειδή φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ
Πρόκειται για επεισόδιο φραστικής επίθεσης από δύο οπαδούς της ΑΕΛ σε έναν 15χρονο αθλητή του τμήματος πάλης του ΠΑΟΚ
Φραστική επίθεση σε ανήλικο αθλητή στη Λάρισα - Επειδή φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ