Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αρχίζει η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη, με κατηγορούμενους 9 νεαρούς

Κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του σπουδαστή

Mε κατηγορούμενους εννέα νεαρούς αρχίζει σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Πρόκειται για έξι νεαρούς από τον νομό Ηρακλείου, έναν από τον νομό Ρεθύμνου, έναν από τα Χανιά ενώ ένας ακόμα διαμένει στην Βόρεια Ελλάδα - όλοι τους ηλικίας από 20 έως 24 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του σπουδαστή.

Η παραπομπή τους στο εδώλιο αφορά διάφορα περιστατικά που σημειώθηκαν σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές σε βάρος του άτυχου Βαγγέλη κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησής του στην Σχολή όπου επίσης ήταν σπουδαστές οι κατηγορούμενοι.

Πρόκειται για περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και είχαν προκαλέσει αλγεινή εντύπωση.

Σύμφωνα με το cretapost, oι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης υπήρξε φίλος τους και ουδέποτε βιαιοπράγησαν σε βάρος του όπως τους αποδίδεται, ενώ ισχυρίζονται ότι το πραγματικό μπούλινγκ το έχουν υποστεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η ποινική εμπλοκή τους στην υπόθεση.

O 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 και βρέθηκε νεκρός 40 ημέρες μετά σε ερημική περιοχή, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τη σχολή του.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Έργα αποκατάστασης ύψους 1,4 δισ. ευρώ ξεκινoύν το καλοκαίρι στη Θεσσαλία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel
Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία