Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χρώμα στο άσπρο του... χιονιού στη «Μέρα με τα Χρώματα»

Φέτος θα ντυθεί με χρώματα και δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου

Χρώμα στο άσπρο του... χιονιού θα βάλουν οι διοργανωτές της Μέρας με τα Χρώματα που «μετακομίζουν» την προσεχή Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο χιονοδρομικό Σελίου.

Η Μέρα με τα Χρώματα είναι το πρώτο φεστιβάλ χρωμάτων της Ελλάδας και αποτελεί ετήσιο θεσμό στη Θεσσαλονίκη κάθε Σεπτέμβριο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Φέτος όμως, οι διοργανωτές αποφάσισαν να πάρουν τα βουνά και να ντύσουν με χρώματα και δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, στο νομό Ημαθίας.

«Φανταστείτε μια έκταση με χιόνι μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι και ξαφνικά μια έκρηξη χρωμάτων! Ροζ, μπλε, πράσινο, μοβ, κόκκινο, κίτρινο... και το χιονισμένο τοπίο αλλάζει. Το πιο πολύχρωμο, εντυπωσιακό χειμερινό event που έγινε ποτέ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόσκληση για την εκδήλωση, στην οποία έχουν προγραμματισθεί χιονοπαιχνίδια, διαγωνισμοί, γλυπτική, έλκηθρα, φουσκωτοί λουκουμάδες στο χιόνι, χιονάνθρωποι, χιονοπόλεμος, zorb balls, καταβάσεις και πυροτεχνήματα.

Παρουσιαστής της μέρας θα είναι ο καλλιτέχνης τατουάζ Γιώργος Μαυρίδης, ενώ οι ρίψεις χρωμάτων θα γίνονται ανά μία ώρα από τις 12 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα. Οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν πως τα χρώματα από τα ρούχα φεύγουν με ένα απλό πλύσιμο αλλά όσοι το επιθυμούν, μπορούν να προμηθευτούν μία φόρμα προστασίας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη