Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκρηξη και φωτιά σε πάρκινγκ στην Αθήνα – 1 τραυματίας (ΦΩΤΟ + video)

Από την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην Αθήνα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω έκρηξης σε πάρκινγκ που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Πρόκειται για το πάρκινγκ στον αριθμό 128 της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες 4 οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες, ένα τραυματίστηκε ένας υπάλληλος του πάρκινγκ.  Και τα δυο ρεύματα της λεωφόρου Βουλιαγμένης παραμένουν κλειστά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η έκρηξη σημειώθηκε μόλις οδηγός έβαλε μπροστά ΙΧ. Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το ΙΧ του καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τα διπλανά αυτοκίνητα έχουν σοβαρές ζημιές. Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, οι λόγοι που προκάλεσαν την έκρηξη και τη φωτιά παραμένουν άγνωστοι. Γύρω στις 10:45 η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε από την έκρηξη.
 

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Έρευνα ρίχνει φως στον πιθανό προστατευτικό ρόλο των επαγγελμάτων που διεγείρουν το μυαλό έναντι του κινδύνου εμφάνισης άνοιας σε μετέπειτα στάδιο...
Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη
Το 8ο TechSaloniki που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής δίνει τη δυνατότητα απευθείας γνωριμίας υποψηφίων με εταιρείες
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη