Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βίντεο – σοκ: Οπαδοί μαχαιρώνουν 22χρονη κοπέλα (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αλυσίδα βίας ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

Έχουν πληθύνει ανησυχητικά τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα σκληρής βίας, με αποκορύφωμα όσα έγιναν στο Παπαστράτειο και τον αγώνα της Α1 πόλο Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γλυφάδα.

Η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας συνεχίζει τις έρευνες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για… απόνερα μιας βεντέτας που έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε χούλιγκαν των «αιωνίων» και εκδηλώνεται σε παιχνίδια όχι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά με πενιχρή αστυνομική παρουσία.

Μάλιστα οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται για πράξεις που αποτελούν μια αλυσίδα βίας μετά το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκαν του Ολυμπιακού, οι οποίοι και φέρονται να βιντεοσκόπησαν τη σκηνή που συνέβη στη δυτική Αττική. Το οπτικοακουστικό υλικό, που παρουσιάζει τρεις άνδρες να κρατούν τη νεαρή γυναίκα και δύο να τη χτυπούν, με τον έναν να τη μαχαιρώνει στο πόδι, βρίσκεται στα χέρια της ασφάλειας και γίνονται έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

https://www.youtube.com/watch?v=sC_29dGaDyU

 

Στο περιστατικό είχε αναφερθεί  κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νέου αθλητικού νομοσχεδίου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είναι εξωφρενικό, αποτρόπαιο και απόλυτα καταδικαστέο. Συνέβη ένα πραγματικά φρικαλέο επεισόδιο οπαδικής βίας με επίθεση σε γυναίκα απόψε. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον αρχηγό της αστυνομίας και αύριο θα σας ενημερώσω. Είναι στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στο χώρο των χούλιγκανς. Εκφράζω την καταδίκη και τον αποτροπιασμό μου».

Πέρα από το «ντου» στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο αυτής της βεντέτας εντάσσονται και άλλα ανάλογα περιστατικά σε συνδέσμους οργανωμένων, όπως στο Παναθηναϊκού στο Περιστέρι ή στου Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.

Πληροφορίες: ΣΚΑΪ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης