Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετέφεραν πάνω από 110 κιλά κάνναβη με ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν από την αστυνομία ένας 57χρονος και ένας 48χρονος

Συνελήφθησαν στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο άτομα, τα οποία μετέφεραν και επιχείρησαν να διακινήσουν στη χώρα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Συνολικά κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 110 κιλών και 330 γραμμαρίων, που βρέθηκε στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την αστυνομία, χθες, Πέμπτη 28 Μαρτίου, συνελήφθησαν ένας 57χρονος ημεδαπός και ένας 48χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 57χρονος και ο 48χρονος, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα.

Σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα, 107 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 110 κιλών και 330 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• 110 κιλά και 330 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων,

• τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ