Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στη φάκα 60χρονος με πάνω από 91 κιλά κάνναβη (ΦΩΤΟ)

Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο Μάζι Κόνιτσας, να μεταφέρει τα ναρκωτικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κατάφεραν μετά από συντονισμένες ενέργειες να αποτρέψουν την εισαγωγή και περαιτέρω διακίνηση στη χώρα, μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες, 1 Απριλίου 2019, πρωινές ώρες, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της διασυνοριακής διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίσθηκε ο 60χρονος από τους αστυνομικούς στο Μάζι Κόνιτσας, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και της καμπίνας των επιβατών, 56 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 91 κιλών και 200 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών καθώς και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)
«Μήπως να απενοχοποιήσουμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;»
Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)
Τσαφούλιας: Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς – Και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν
Τι είπε σχετικά με την πορεία του στη σκηνοθεσία, την οικογένειά του και όσα τον προβληματίζουν στην ελληνική κοινωνία
Τσαφούλιας: Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς – Και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν