Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ηλικιωμένος στραγγάλισε τη σύζυγό του

90χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του στη Νέα Φιλοθέη, θέλοντας μετά να αυτοκτονήσει

Οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, όταν ενενηντάχρονος στραγγάλισε την 87χρονη σύζυγό του, η οποία έπασχε από άνοια, μέσα στο σπίτι τους.

Το έγκλημα καταγγέλθηκε από την κόρη του ζευγαριού η οποία γύρισε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα της νεκρή.

Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ο 90χρονος παραδέχτηκε την πράξη του, δήλωσε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει μετά το έγκλημα, το οποίο, όπως είπε, διέπραξε για να ησυχάσει η γυναίκα του και να μην ταλαιπωρηθεί η κόρη τους.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηρακλής: «Καπνός» τα εισιτήρια για τον «τελικό» ανόδου - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ
«Η Διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εξασφαλίσει επιπλέον εισιτήρια» αναφέρει ο «Γηραιός»
Ηρακλής: «Καπνός» τα εισιτήρια για τον «τελικό» ανόδου - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ
METRO: Στηρίζει 3η χρονιά εργαζομένους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους
Η εταιρεία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κόστος θεραπείας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για τρία ακόμη ζευγάρια εργαζομένων της
METRO: Στηρίζει 3η χρονιά εργαζομένους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους